Γυμνισμός στη Θεσσαλονίκη (παραλίες)

  • Δημοσιεύσεις: 23
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8

ΣτεργιοςΕΠΛ δημιούργησε το θέμα: Γυμνισμός στη Θεσσαλονίκη (παραλίες)

Πού ακριβώς υπάρχουν (αν υπάρχουν δηλαδή) παραλίες γυμνιστών στη Θεσσαλονίκη και γενικά στη γύρω περιοχή, όπως οι νόμοι Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής;
Στην παραλία γυμνιστών του Κορινού Πιερίας όταν επιχείρησα να πάω, τη μία το GPS με πήγαινε από δρόμο που δεν περνούσε συμβατικό αυτοκίνητο αλλά τουλάχιστον τρακτέρ. Την άλλη φορά στο εκκλησάκι της αγίας Παρασκευής ήταν όλοι ντυμένοι ΚΑΙ με παιδιά. Ενώ μόλις πριν λίγες μέρες, που προσπάθησα να κατέβω και να πάω παραπέρα, βρήκα μόνο αναποδογυρισμένα βαρέλια με σκουπίδια πεταμένα παντού, ούτε έναν άνθρωπο (γυμνό ή ντυμένο) και τρόμαξα φυσικά όταν είδα πατημασιές από κάποιο μεγάλο ζώο κυνοειδές. Εννοείται πως έφυγα άρον - άρον!
Ξέρει κανείς τι λάθος μπορεί να έκανα και πού ακριβώς βρίσκεται η παραλία γυμνιστών;
Δεν θα πω για την παραλία γυμνιστών στην Επανομή. Εκεί βρήκα ΜΟΝΟ ντυμένους με παιδιά.
Σκέφτηκα το παλιό camping του ΕΟΤ στην Επανομή! Ωραίο μέρος με σχεδόν άγρια φύση από την εγκατάλειψη, αρκετά κρυμμένο και παρατημένο όμως μέρος.
Για πείτε, πού και πώς θα βρω παραλίες γυμνιστών και φυσικά, πώς φτάνουμε εκεί;

Ο σοφός περιηγείται ενώ ο κουτός περιπλανάται.
#26273
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 38
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5

tigani απάντησε στο θέμα: Γυμνισμός στη Θεσσαλονίκη (παραλίες)

Στην παραλία που λές πρέπει να είχα πάει πέρυσι ή πρόπερσυ. Δε θυμάμαι ακριβώς. Και δεν είμαι σίγουρος ότι πήγα στη συγκεκριμένη. Δεν είμαι από την περιοχή, δε τα ξέρω, έτυχε να περνάω και είχα σταματήσει σε 2 παραλίες για μπάνιο. Τώρα να μου πεις να πάω δε θυμάμαι. Υπήρχαν κάποιοι ελάχιστοι που κάναν γυμνισμό.Δε θα ξαναπήγαινα ούτε θα στο πρότεινα.Οπότε τζάμπα παιδεύεσαι, δε χάνεις κάτι.
Γυμνισμό μπορείς να κάνεις σε οποιαδήποτε παραλία δε μαζεύει κόσμο. Οι πιθανότητες να σε ενοχλήσει κάποιος είναι ελάχιστες. Εκτός αν πας γυρεύοντας και προκαλείς. Έχω τύχει σε 1-2 τέτοια περιστατικά.
Βέβαια είναι κοινό μυστικό πως οι 9 στους 10 που ψάχνουν τέτοιες παραλίες δε τους ενδιαφέρει ο γυμνισμός αλλά άλλα πράγματα.....
#26285

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ